Családdal a természetben

A Pájer Kemping idén nyáron is várja a családok, osztályok, kicsik és nagyok jelentkezését! Látogasson el gyomaendrődi kempingünkbe, és töltse aktív kikapcsolódással az idejét! A környék igazán változatos látnivalókat tartogat, és izgalmas programokkal kecsegtet.

A nyári családi programok között helyet kaphat egy kis kirándulás is! A nagyszülők meglátogatása mellett izgalmas nyaralás lehet a természet közelében pihenni, és megismerni, hogy milyen szórakozási lehetőségeket tartogat, ha kimegyünk a szabadba!

A Pájer Kempingben megszálló családok válogathatnak, hogy a vízparton töltik idejüket, vagy bevetik magukat az erdőbe, kirándulnak, esetleg kipróbálják a sportpályák, játékok nyújtotta szórakozásokat. Egész napra akad valami felfedezni való, garantáltan nem fognak unatkozni a számítógéphez szokott gyerekek sem! Új élmények, páratlan tapasztalatok várják az egész családot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és foglaljon helyet a Pájer Kempingben, hogy meglátogathassa a csodás környéket idén nyáron!