Erdei iskola helyszínek – maradandó nyári élmények!

Idén nyáron is várja a gyerekeket az erdei iskola, ahol játszva tanulhatnak új dolgokat, kiélhetik a kreativitásukat, és közben friss levegőt szívhatnak a Kőrös vidékén. Az erdei iskola helyszínei is ezen a tájon helyezkednek el, és számos érdekességgel várják a kis látogatókat.

Az erdei iskola helyszínei közül kiemelkedik a Hármas-Kőrös, illetve annak vízi útjai, ahol a gyerekek kipróbálhatják többek között a motorcsónakázást is, illetve az ÓRIÁS Water Park, ahol ügyességi feladatok várják a résztvevőket. Természetesen a természetjárás sem maradhat el, ezért a körös-parti tájak éjjeli és nappali bebarangolása, valamint a Szarvas Arborétum és a Dévaványai Túzokrezervátum meglátogatása is része az erdei iskola programjainak. Végül, de nem utolsó sorban a Bárka bemutatóközpontot is meg kell említenünk, ahol a gyerekek a helyi hagyományokkal ismerkedhetnek meg, és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az erdei iskola helyszínei, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!