Erdei iskola helyszínt keres?

Az ideális erdei iskola helyszín megtalálása sokaknak komoly kihívást jelent, hiszen nem lehet a véletlenre bízni az úti cél kiválasztását. Mindenképp olyan helyszínre van szükség, ami biztonságos, barátságos és változatos programokat kínál az osztályok számára. Amennyiben Ön még nem találta meg ennek megfelelően a tökéletes kirándulási lehetőséget, ajánljuk figyelmébe kempingünket!

Kempingünkben minden feltétel adott ahhoz, hogy egy emlékezetes és izgalmas erdei iskolát tudjon biztosítani a tanulók számára. A helyszín teljesen veszélytelen, ahol a diákok közelebbről is megismerkedhetnek az erdők élővilágával. A foglalkozásokon kívül is mindig találhatnak hasznos kikapcsolódási lehetőséget, garantáljuk, hogy a gyerekek nem fognak unatkozni. Weboldalunkon részletesebb információkat is találhat az elérhető programokról, érdemes tájékozódni, mielőtt szállást foglalna.

Válasszon bennünket az erdei iskolához, mert nálunk a gyerekek rengeteg örömteli pillanatot élhetnek át. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.