Erdei iskola, nyári tábor, iskolai kirándulás - minden egy helyen!

Osztálykirándulást, vagy nyári tábort szeretne szervezni, és fontos a kellemes környezet, a rengeteg látnivaló és a kedvező ár is? Nálunk megtalálhatja!

nyári táborok és az iskolai kirándulások szervezése nem egyszerű, mivel a legtöbb erdei iskola ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, ráadásul többnyire meglehetősen magas áron. Szerencsére csak a legtöbb; nálunk nem csak a kedvező ár, de az érdekes programok és a kellemes szálláshely is adott!

Iskolai kirándulás céljából keressen fel bennünket! Garantáljuk, hogy a gyermekek nem csak jól érzik majd magukat nálunk, de rengeteget tanulnak is, méghozzá úgy, hogy észre sem veszik azt! A szállást illetően sem kell aggódnia, hiszen apartmanházaink kellemes környezetet teremtenek, de a sátras osztálykirándulásra is lehetőséget biztosítunk, és persze a nyári tábor is megoldható kempingünk területén!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége erdei iskolánkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!