Erdei iskola szervezése: kempingünk hosszú távon áll az iskolák rendelkezésére!

Vannak olyan iskolák, amelyek ragaszkodnak bizonyos erdei iskola helyszínekhez, és szinte minden évben visznek oda osztályokat az intézményekből. Emiatt sok tanárnak, iskolaigazgatónak fontos, hogy olyan helyet találjanak, amire hosszú távon számíthatnak. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elképzelései, ajánljuk figyelmébe kempingünket!

Kempingünk minden szempontból ideális az erdei iskolákhoz. Elég csak egyszer eljönni hozzánk, ezután biztos lehet abban, hogy ragaszkodni fog a helyszínhez. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy az intézmények hosszú távon számíthassanak ránk. Kellemes környezetbe várjuk a diákokat, ahol garantáljuk, hogy senki sem fog unatkozni. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szolgáltatásainkért.

Weboldalunkon több információt is találhat a kempingről, és a különböző programlehetőségekről, amiket az erdei iskolákhoz kínálunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretné leadni foglalását, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.