Erdei iskola tavasszal is!

Erdei iskola tavasszal, hogy a kicsik feltöltődjenek energiával és újra felfedezzék a természet kincseit! Nálunk garantált az élménydús ismeretszerzés!

A téli hónapokban kevés alkalom nyílik arra, hogy a gyerekek a szabadban töltsék idejüket, hiszen a hideg miatt többnyire benti programokkal foglalják le őket a szülők, illetve a pedagógusok. Ám ahogy közeledik a tavasz, érdemes egyre több szabadtéri elfoglaltságot szervezni, amire nagyszerű megoldást kínál az erdei iskola.

Az erdei iskola teret ad annak, hogy a kicsik ismét élvezhessék a friss levegőn töltött idő áldásos hatásait, és közelről megfigyeljék, hogyan éled újjá a természet tavasszal. Ilyenkor rendkívül izgalmas programokat lehet szervezni a csoportnak, játszhatnak és tanulhatnak egyszerre, miközben feltöltődnek energiával. Kempingünk remek választás erdei iskola szervezéséhez, hiszen minden adott ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és tartalmasan töltsék idejüket az iskola falain kívül.

Használja ki a lehetőséget, amit a tavaszra szervezett erdei iskola tud nyújtani csoportjának, és forduljon hozzánk bizalommal!