Erdei iskolai osztálykirándulás: lézercsata és más élmények

Egy osztálykirándulásnak nem kell feltétlenül a megszokott keretek között lezajlania, hiszen fel lehet dobni egészen különleges élményekkel is!

Az osztálykirándulások napjainkban már egész mások, mint korábban; mi, mai felnőttek többnyire unatkoztunk annak idején, és bár voltak jobb pillanatai is az osztálykiránduláson töltött időnek, de a kötelező részvétel és a cseppet sem izgalmas programok eléggé elvették a kedvünket. Manapság, az erdei iskolák népszerűvé válásának köszönhetően már sokkal izgalmasabbak az osztálykirándulások, nem is beszélve arról, hogy olyan extra programokkal is feldobhatóak, mint a lézercsata.

A Pajer Kempingben megszállva akár olyan osztálykirándulás is megszervezhető, amelynek keretein belül a gyerekek egy lézercsatában is kipróbálhatják magukat. Erdei iskolánkban nem csak a hagyományos, oktató jellegű programoknak van helye, de a szórakozásnak is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége erdei iskolánkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!