Foglalja le már most a szállását!

Mit szólna ahhoz, ha már most biztos lenne, hogy a jövő nyarat egy csodálatos helyen tudná eltölteni és fantasztikus vakációt tervezhet?  A gyomaendrődi Pájer Kempingben tévés,  privát jakuzzis szállások várják a vendégeinket. Foglaljon akár már most Gyomaendrődön szállást és szálljon meg a prémium apartmanok egyikében!

A kemping területén teljesen felszerelt  és  és luxus kategóriás házak várják a vendégeket.  Képzeljen el egy szállást, ami a kempingek nyugalmát és zöld környezetét idézi, viszont a több csillagos szállások komfortszintjével vetekszik. A jövő évi nyaralást sokan már korábban megtervezik és lefoglalják, ezért nem túlzás a mi kempingünk házait is most lefoglalni a család számára.

 Milyen előnyökkel jár egy ilyen előfoglalás a Pájer Kempingben?  Nyugodt lehet afelől, hogy szép helyen, vízpart közelében, zöld környezetben tud pihenni és nem kell az utolsó pillanatban a szállásra vadásznia.  Most megtervezheti a szabadságát és előre egyeztetheti a többi programoz a nyaralást.  Foglaljon a Pájer Kempingbe és töltse a pihenést prémium apartmanjaink egyikében!