Környékbeli látnivalók a Pájer Kemping közelében

A Pájer Kemping gyönyörű környezetben, Gyomaendrődön található. Látogatóinkat számtalan programlehetőség várja helyben is, azonban érdemes kisebb kirándulásokat tenni, mert nagyon sok környékbeli látnivaló vár mindenkit.

Gyomaendrődön található a Kner Nyomdaipari Múzeum, amely a Kner nyomda történetét mutatja be 1882-től napjainkig, és a kempingből könnyen megközelíthető. Aki inkább a természetbe vágyik, annak jó szívvel ajánljuk az Erzsébet ligeti lombkorona sétányt és kilátót, a vízi élővilág megismerésében pedig a Bárka Látogatóközpont és a Körös Látogatóközpont segít. A magyar őshonos állatfajták megismeréséhez ajánljuk a Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontot, de érdemes egy kis sétát tenni a Szarvasi Arborétumban is, összekötve a kirándulást az ország egyetlen működőképes szárazmalmának, majd a Történelmi Emlékútnak és az Országközépnek a megtekintésével. Ha a vidéki élettel is szeretnénk megismerkedni, tökéletes választás az Endrődi Tájház, de ajánljuk még a Vidovszky Béla Városi Képtár megtekintését, ahol kortárs művészek alkotásait láthatjuk.

Az ideális pihenőhelyet keresi, ahol sokféle környékbeli látnivaló is várja? Válassza a Pájer Kempinget! Foglalásért keressen bennünket elérhetőségeinken!