A következő osztálykirándulást Békés megyébe szervezze!

A gyerekek a tanév hónapjai alatt szorgalmasan tanulnak, igyekeznek megfelelni a tanáraiknak, a szüleiknek. Megérdemlik tehát, hogy megjutalmazzák őket egy felejthetetlen élménnyel! A Pájer Kemping várja azokat  a gyerekcsoportokat osztálykirándulásra Békés megyében, akik szeretnek játszani, kirándulni és új, izgalmas dolgokat felfedezni.

Az osztálykirándulás Békés megyében kicsiknek és nagyoknak is élményteli program, ahol egy percet sem lehet unatkozni. A Pájer Kemping hamisítatlan, nyári tábor hangulattal rendelkezik, ahonnan senki nem megy szívesen haza. A vízparton található kemping számos szórakozási lehetőséget, játékot rejt és színes programokat kínál, amiket szép időben egész nap lehet űzni.

Az osztálykirándulás Békés megyében azért jó választás, mert a kempingünkben és környékén számos természetbe szervezett, ismeretterjesztő, ugyanakkor szórakoztató program szolgál a gyerekek energiáinak és figyelmének lekötésére. Ha egy igazán tartalmas kirándulással szeretné megajándékozni a csoportot, keressen minket bizalommal, és foglaljon időpontot kempingünkbe!