Lakókocsis kemping, egy természetközeli szállás!

lakókocsis kempingben olcsón és kellemesen tudja eltölteni a pihenés napjait! A kényelemhez nincs szükség hotel szobára, egy igényes kemping is elegendő!

A lakókocsis nyaralás kellemes változatát kínáljuk azoknak a vendégeknek, akik a természethez közeli szállásokat részesítik előnyben. A lakókocsis kempingben minden megvan ahhoz, hogy a legjobban érezze magát egy baráti társaság vagy egy család, de párban is romantikus időt tölthet el a gyomaendrődi Pajer Kempingben bárki. A lakókocsik felszereltek az alapvető komforttal, kényelmes fekhelyeket építettek a belsejükbe, rendelkeznek ágyneművel és hűtőszekrénnyel is. Egy mini mobil ház tulajdonságaival ruházták fel őket, aminek köszönhetően a lakókocsis kemping szinte semmiben nem marad el egy alap apartman nyújtotta szállástól. 

A Pajer Kempingben a nyári szállásnak ideális, több személyes lakókocsik várják a vendégeket. Lépjen kapcsolatba velünk, ha érdeklődik a szabad időpontok után! Foglaljon szállást a kempingünkbe, kapcsolódjon ki Gyomaendrődön!