Magyarországi kemping Gyomaendrődön!

A magyarországi kempingek legjobbika a Pajer Kemping! A kempingezésnek nagy múltja van az országban és a magyar kultúrában is. Az olcsó szállás és a természetközeli hely sok kirándulót, utazót vonz. A magyarországi kempingek nagy része évtizedekkel ezelőtt épült, ami nyomot is hagyott a külsejükön, na és a színvonalukon. A kempingezés iránt mégis töretlen a lelkesedés, csak az nem mindegy, hogy pontosan melyiket választja az utazó.

A Pajer Kempingben a nosztalgikus hangulat modern felszereltséggel párosul. Olyan magyarországi kempinget érdemes kiválasztani szállásnak, ami minden elvárást teljesíteni tud. A gyomaendrődi Pajer Kemping a magyarországi kempingek egyik büszkesége. Csodás környezet veszi körül, szórakozásra és tartalmas időtöltésre egyaránt kiváló lehetőségekkel rendelkezik.

A kemping nem feltétlenül jelenti kizárólag a sátorozást, a félig-meddig nomád életmódot, legalábbis nem a Pájer Kempingben! Nálunk csakis kényelmes, minden komforttal felszerelt szállásokkal várjuk a vendégeket. Választható lakókocsi, szoba és luxus apartman is. A közeli strand mellett sokszórakozási lehetőség is hozzájárul a kemping népszerűségéhez.