Már szervezné az osztálykirándulást? Nem kell tovább kutatnia a megfelelő helyszínért!

Ahhoz, hogy egy osztálykirándulás mindenki számára élvezetes legyen, és a diákok, tanárok még évek múlva is szívesen emlékezzenek vissza a közösen megélt élményekre, időben kell kiválasztani a helyszínt és elkezdeni a szervezést. Az utolsó pillanatban, kapkodva, idegesen képtelenség tökéletesen megszervezni egy osztálykirándulást, mégis sok esetben alakul ez ki. A hibát gyakorta ott követik el, hogy olyan helyszín keresésével megy el az idő, ami mind a szállás, mind pedig a látnivalók szempontjából tökéletes. Sajnos sokszor a két tényező nem összeegyeztethető, azonban, ha kempingünket választja, nem megy majd el az idő további keresgéléssel, hiszen nálunk mindez egy helyszínen adott!

Kempingünk minden szempontból tökéletes választás egy osztálykiránduláshoz, mert olyan szerencsés elhelyezkedéssel rendelkezik, aminek köszönhetően rövid időn belül elérhető számtalan látnivaló, például a Szarvasi Arborétum, vagy a Dévaványai Túzokrezervátum. Ezen kívül helyben olyan páratlan természeti kincsek lelhetőek fel, amik minden gyermek érdeklődését felkeltik, így az osztálykirándulásnak egyetlen pillanata sem válik unalmassá.

Minőségi szállással és különböző programajánlatokkal várjuk a diákokat és tanárokat egyaránt. Tegye emlékezetessé az osztálykirándulást, a foglaláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!