Miért válassza kempingünket az erdei iskola helyszínéül?

Manapság az oktatási intézmények számtalan erdei iskola helyszín közül válogathatnak, azonban a bőséges kínálatból igencsak nehéz kiválasztani azt a helyet, ahol a gyerekek csodálatos környezetben, hasznos foglalkozások keretein belül bővíthetik ismereteiket a természetről és a világról. Ha Ön pedagógusként még nem találta meg diákjai számára az ideális erdei iskola helyszínt, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Kempingünk minden olyan kritériumnak megfelel, amely felmerül az erdei iskolák helyszínének kiválasztásakor. A terület csodálatos környezetben található, így a diákoknak lehetőségük van közelebbről is megszemlélni a természet szépségeit. Kempingünk korosztályi bontás szerint különböző foglalkozásokat is biztosít a tanulók számára, ahol játékos és izgalmas órák keretein belül bővíthetik ismereteiket a természetről, állatokról, növényekről.

Ha bennünket választ az erdei iskola helyszínéül, garantáljuk, hogy senki sem fog unatkozni és minden gyermek életre szóló élményekkel térhet haza. Vegye fel velünk a kapcsolatot és foglaljon időpontot kempingünkbe az erdei iskolához!