Önnek van már idénre gyomaendrődi szállása?

Békés megyében, Mezőtúr és Mezőberény között található Gyomaendrőd. A városka kiváló lehetőséget kínál a kikapcsolódásra vágyóknak. Érdemes nyáron érkezni, amikor jobban ki lehet használni a közelben fekvő holtág adta lehetőségeket. Ennek a holtágnak a partján fekszik a Pájer Kemping is, ahol színvonalas gyomaendrődi szállást lehet igénybe venni a nyaralóknak.

Szívesen látunk családokat, baráti társaságokat is, akik kényelmes gyomaendrődi szállásra találnak a holtág parton épült faházakban. A faházak mellett még lakókocsik és apartmanok is szerepelnek a gyomaendrődi szálláslehetőségek között. Nem kell utaznia, sem pedig sátorban aludni, teljes komfortot élvezhet a Pájer Kempingben. A szállás a szabadidő komplexum része, így minden egy helyen, karnyújtásnyira van. Igazi kikapcsolódás, vízparti élmény és kalandos nyaralás egyben.

Forduljon hozzánk bizalommal, és foglaljon gyomaendrődi szállást, még mielőtt elfogynak a helyek! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet a gyomaendrődi szállásokhoz kapcsolódó részletekről!