Osztálykirándulás, csoportos üdülés Gyomaendrődön, a Pájer Kempingben!

Az osztálykirándulás, illetve a csoportos üdülés természetközeli helyen is kényelemben tölthető el, ha Gyomaendrődöt és a Pájer Kempinget választja!

Egy osztálykirándulás, illetve egy csoportos üdülés megszervezése sosem könnyű; nem csak a szálláshelyre kell ügyelni, de arra is, hogy a közelben megfelelő programlehetőségek is legyenek. Különösen fontos a gyermekek figyelmét lekötni, hiszen könnyen megunják a semmittevést, ám, ha egy erdei iskola is van a közelben, sokkal egyszerűbb, egyben élménydúsabb is lesz az osztálykirándulás!

Ha osztálykirándulást szervez, válasszon Ön is bennünket, mi pedig garantáljuk, hogy a gyermekek nem csak jól érzik majd magukat, de programokból sem lesz hiány! Apartmanházaink kényelmesek, de a sátras osztálykirándulás is megoldható nálunk, a Pájer Kempingben!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége kempingünk által biztosított szálláslehetőséggel, a programokkal, illetve az árakkal kapcsolatban, valamint, ha szeretne rövidebb-hosszabb időt eltölteni nálunk, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!