Osztálykirándulás helyszínt keres? Ne kutasson tovább!

A május és a június egyértelműen az osztálykirándulások időszaka: ilyenkor rengeteg diákcsoporttal lehet találkozni szerte az országban. Nagyon sok tanár szeretné, hogy az ő tanulóik is részt vehessenek izgalmas osztálykiránduláson, azonban gyakran még az utolsó pillanatban is tanácstalanok a helyszínnel kapcsolatban. Ha pedagógusként Önnek is szüksége van ötletre, ajánljuk figyelmébe kempingünket!

Kempingünk tökéletes osztálykirándulás helyszín. Védett, csendes környezetben található, így a gyerekek biztonságban érezhetik magukat. Kempingünk nem csupán egy egyszerű helyszín az osztálykiránduláshoz, hanem a különböző játékos, kreatív programokat is kínál, amiken keresztül a diákok megismerkedhetnek az állat és növényvilággal, így a kirándulás során még hasznos tudással is gazdagodnak a világról.

Kempingünk az ideális helyszín az osztálykiránduláshoz! Még nem késő szállást foglalnia! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és szerezzenek együtt felejthetetlen élményeket kempingünkben!