Osztálykirándulás kedvező áron, erdei iskolánkba!

Osztálykirándulást szeretne szervezni, ezért olyan erdei iskolát keres, amely nem csak a maradandó élményeket, de a kedvező árakat is garantálja?

Nem lesz egyszerű dolga, hiszen a legtöbb erdei iskolában ugyanazok a programok: az élővilág bemutatása, esetleg egy séta az erdőben, netán valamilyen játék, és már vége is, ami - lássuk be - nem hagy mély nyomokat a gyerekekben, sőt, a legtöbbjük kifejezetten unja is az ilyen osztálykirándulásokat. Ha azonban ez még nem lenne elég, az ilyen helyek legtöbbje kifejezetten drágán méri a szolgáltatásait, tehát még a szülők részéről is komoly ellenállásra lehet számítani.

Amennyiben viszont bennünket választ, biztos lehet a kedvező árakban és a változatos, maradandó élményeket nyújtó programokban is, kempingünkben minden feltétel adott ahhoz, hogy a gyerekek egy emlékezetes és izgalmas erdei iskolán vehessenek részt.

Szervezze hozzánk az osztálykirándulást, időpontfoglalásért, illetve kérdéseivel kapcsolatban pedig forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!