Prémium apartmanjaink 2023-ban is várják!

Prémium apartmanjaink egész évben elérhetőek, tökéletes helyszínt biztosítanak pihenéshez, romantikázáshoz. Kezdje Ön is egy kellemes lazítással az új évet!

Mi más lehetne jobb egy új év kezdéséhez, mint egy kis pihenés, jacuzzizás? Mi kevés jobb programot tudunk elképzelni, mint hogy valaki egy kényelmes helyen, családi körben, minden hétköznapi gondtól távol töltse az idejét

A december sokaknál a munkáról szólt, hiszen számos cégnél karácsony előtti időszak jár a legtöbb feladattal. Ezért az ünnepek, illetve az elkövetkező időszak ideális választás a pihenéshez, amikor a család együtt lazíthat vagy amikor az ember kedvére romantikázhat a párjával. És ehhez nem is kell messzire menni, ugyanis gyomaendrődi prémium apartmanjaink szuper helyszínt biztosítanak mindenhez. Az apartmanok saját fürdőszobával, felszerelt konyhával, műholdas tévével rendelkeznek, de igazán exkluzívvá a teraszon elhelyezett jacuzzi teszi őket.

Amennyiben az év eleji pihenés felkeltette az érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot velünk, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!