Prémium apartmanok Gyomaendrődön!

Prémium apartmanban szeretne pihenni? Ősszel is megteheti Gyomaendrődön, a Pájer Kempingben!

Az őszi-téli pihenés sokáig csak a téli sportokkal volt összefüggésbe hozható, azonban egy ideje már azok is kikapcsolódhatnak a hidegebb évszakokban, akik valóban csak környezetváltozásra és nyugalomra vágynak. Sokan választják a wellness szállodákat, ám ezek ugyanazt nyújtják, és egy idő után szükség lesz a változatosságra is. Egy prémium apartman egy kellemes és érdekes környéken lényegesen jobb választás, de színesítésnek is remek ötlet!

Ha szeretne egy prémium apartmanban pihenni, keresse fel a Pájer Kempinget Gyomaendrődön! Házaink teljes felszereltségűek, két szobával, szobánként 2-3 férőhellyel, konyhával, légkondicionáló berendezéssel, fürdőszobával, WC-vel, terasszal és saját jakuzzival rendelkeznek, tehát családok, vagy baráti társaságok számára is kiválóak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne eltölteni néhány napot egyik prémium apartmanunkban, Gyomaendrődön, illetve, ha kérdése lenne a lehetőségekkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!