Prémium apartmanokban rendhagyó kemping élményben lesz része

Prémium apartmanok, több, mint egy szimpla kemping. Ha vágyik a természet közelébe, de a sátorozást nem érzi magáénak, béreljen apartmanjaink közül!

A Pájer Kemping Gyomaendrődön stranddal, zöld környezettel és csodás szállással várja a pihenni vágyókat. Élje át a kemping élményét anélkül, hogy sátrat kellene állítania, hálózsákban szorongania vagy pedig reggel a fullasztó melegre ébrednie! A mi prémium apartmanjainkban csak a kényelmet fogja találni, na és azt az otthonos berendezést, ami egy sátorból teljes mértékben hiányzik.

prémium apartmanokban minden van, ami otthonról hiányozhat, még jacuzzit is tud bérelni, ha egy kis privát fürdőzésre vágyik. A prémium apartmanok takaros, tiszta, barátságos szállások, amik megadják a privát szféra kényelmét. Még az apartman teraszán is elvonulhat, mert elhúzható függönnyel védekezhet  a belátás ellen, mondjuk jacuzzi használat közben. A légkondi és a tévé sem hiányozhat az otthonos hangulatú szállásról, ami a prémium apartmanok minden előnyével rendelkezik. Foglaljon most!