Saját jacuzzis apartmanban is pihenhet nálunk!

Ha üdülésről van szó, egyesek nem bízzák a véletlenre szálláshelyük kiválasztását. Olyan helyet keresnek, ahol a pihenésükhöz minden adott, és a legjobb körülmények várják őket. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és emellett ragaszkodik ahhoz is, hogy természet közeli helyen pihenhessen, ismerkedjen meg kempingünk saját jacuzzis apartmanjaival!

saját jacuzzis apartman tökéletesen megfelel az elvárásainak. Prémium házainkban a vendégek garantáltan nem fognak hiányt szenvedni semmiben. A szálláshelyek teljes felszereltségűek, két szobával, konyhával, klímával, fürdőszobával, mellékhelyiséggel, terasszal és saját jacuzzival rendelkeznek. Minimum két éjszakára bérelhetők a házak. A szálláshelyek csodálatos környezetben, a természettől szinte egy karnyújtásnyira találhatók.

Legyen Ön is a vendégünk, hiszen a nyugalom is hozzánk jár pihenni! Weboldalunkon bővebb információkat, képeket is találhat saját jacuzzis apartmanjainkról. Ha kérdései lennének, vagy szállást foglalna, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!