Sulis pihenések: életre szóló élmények a diákoknak és a tanároknak egyaránt

A legtöbb ember számára a legkellemesebb iskolai emlékek a különböző erdei táborokkal és osztálykirándulással kapcsolatosak, nem véletlenül, hiszen ezek azok az események, amelyek összekovácsolják az osztályközösséget és a tanárokat. Az osztálykirándulások és az erdei táborok felüdülésnek számítanak a tanévben, ezért nem szívesen halasztják el az osztályfőnökök a közös utazásokat. Ha Ön is szeretne örömet okozni tanulóinak, döntsön kempingünk mellett!

Kempingünk ideális helyszínnek bizonyul az egy-két napos kirándulásokat és az egy hetes erdei táborokat illetően is. Legfőbb jellemzője helyszínünknek és környezetének a változatosság, ennek köszönhetően pedig a nálunk kiránduló gyermekek rengeteg élménnyel térhetnek haza, így nekik is megadatik, hogy szép emlékeket őrizzenek ezekről az eseményekről, akárcsak szüleiknek.

Egy osztálykirándulást időben el kell kezdeni szervezni! Ismerkedjen már meg most helyszínünkkel, foglaljon időpontot kempingünkben valamelyik iskolai pihenéshez, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!