Szállás szilveszterre: töltse nálunk az év utolsó napját!

Szállás szilveszterre? Gyomaendrődön, a Pájer Kempingben még találhat szabad, prémium apartmant, amelyben egy feledhetetlen éjszakát tölthet el!

Szilveszterre szeretne egy olyan szálláshelyet találni, amely nem csak az éjszakai pihenést képes biztosítani, de a szilveszteri bulihoz is helyszínt kínál? Jó lenne idén a megszokottól eltérő környezetben ünnepelni az új év beköszöntét, távol a nagyvárosok zajától? A legjobb helyen jár, hiszen nálunk nem csak a prémium apartmanok nyújtotta kényelem várja, de akár az újév köszöntéséhez is elegendő hely, illetve további pihenőnapok lehetősége is!

Ha a gyomaendrődi Pájer Kempinget választja, egy privát szilveszteri házat kaphat, ami tökéletes helyszín lehet egy szilveszteri bulihoz, amelyre meghívhatja rokonait, barátait és ismerőseit is. Nem túlzás ez, hiszen akár 24-30 férőhelyet is tudunk biztosítani, aminek köszönhetően garantált a hatalmas szilveszteri buli!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége prémium apartmanjainkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretné lefoglalni szállását szilveszterre, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!