Természetközeli sulis pihenések a Pájer Kempingben: erdei iskolák, iskolás táborok

Osztálykirándulás minden évben van, több alkalommal is lehetősége nyílik a gyerekeknek arra, hogy iskolai pihenésen vegyenek részt. Az osztálykirándulás helyszínét kitalálni nem mindig egyszerű, mert fontos, hogy a gyerekek jól is érezzék magukat, amellett, hogy nem csupán a szórakozásé a főszerep. Olyan helyszín és program kell, amiből tanulhatnak is valamit, gyarapíthatják az ismereteiket. Egy erdei iskola vagy egy iskolás tábor erre tökéletes lehetőség!

Látogassanak el a következő sulis pihenés alkalmával a Pájer Kempingbe, ahol részt vehetnek erdei iskolán vagy iskolás táborokon! A helyszín Gyomaendrőd, itt a helyi tó partján elhelyezkedő kempingben lehet megszállni. Akkor ajánljuk a Pájer Kempinget, ha kifejezetten a nagyvárosoktól távol eső, természet központú programot terveznek, és a gyerekeket szeretnék kicsit kimozdítani az osztályteremből.

Érdekes és változatos programok várnak minden hozzánk látogató osztályt, erdei iskolában, iskolás táborban, a Pájer Kempingben soha nem unalmas az élet! A honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén felveheti velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!