Töltse a család a nyaralást a szabadban!

Egy nyaralás a családdal sok szervezést igényel és sokszor nem könnyű megtalálni azt a szállást sem, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz megfelelő. A Pájer Kemping prémium apartmanokkal várja a családi nyaralásra érkezőket.

A jól felszerelt kempingünk Békés megyében található, méghozzá vízpart közelben, ennek köszönhetően pedig a családi nyaralás saját stranddal foglalható. A zöld területen fekvő kemping és környéke e a helyben pihenőknek és az aktív programok rajongóinak is megannyi lehetőséget kínál.

Érdemes kerékpárokkal érkezni, bepakolni a horgász felszerelést és elrakni a sup-ot  a gumimatracokkal együtt, mert a kempingben és a környékén mindig lehet valamit csinálni, sosem lehet unatkozni. A vízi sportok, vízparti játékok mellett egy gyerkőc sem fog elégedetlenkedni.

A mobil kütyüket a szobában lehet hagyni és az online jelenlét helyett beülni a kenuba, rúgni a strand focit, csúszdázni, felfedezni biciklin Gyomaendrődöt és környékét, egyszerűen csak élvezni a nyarat vízen, parton, erdőben és mezőn.