Vízparti kempingünk ideális választás a nyárra!

Vízparti kempingünk még a legnagyobb forróságban is felhőtlen szórakozást ígér az egész családnak, méghozzá kedvező áron, kényelmes szállással. 

Berobbant a nyár, tombol a vakáció. Ilyenkor, aki csak teheti, szabadságot vesz ki és igyekszik néhány felhőtlen napot együtt tölteni a családjával, amikor minden a szórakozásról, kikapcsolódásról szól. Szerencsére ehhez nem kell sem messzire menni, sem túl sokat költeni, hiszen vízparti kempingünkben felejthetetlen nyaralásban lehet része az egész családnak. 

Vízparti kempingünkben mindenki jól érzi majd magát, az is, aki a passzív pihenés híve és az is, aki az aktív tevékenységeket részesíti előnyben. Nálunk lehet strandolni, úszni, horgászni, a vízi sportok örömeit élvezni, de számos sportpálya is a vendégek rendelkezésére áll. Szállásaink kényelmesek, tiszták, és többféle megoldással is állunk Ügyfeleink rendelkezésére. 

Ha kérdése merült fel, bátran lépjen kapcsolatba vízparti kempingünk munkatársaival, akik szívesen tájékoztatják a részletekről!