Bemutatkozás

A Pájer Kemping Békés megye északi részén, a Körös folyó egyik holtágának partján található, és egy olyan hely, ahol a természetközelség és nyugalom összhangban van. A kemping különlegessége, hogy kiváló lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra egész évben. Az időszakok szerint változó vendégkör teszi érdekessé a kempinget. Május, június és július hónapokban általában iskolás csoportok látogatnak el ide, míg július és augusztus hónapokban a családok kedvelik leginkább a Pájer Kempinget. A kemping számos szolgáltatást nyújt vendégeinek. Négyszemélyes faházai, homokos és tiszta vizű lankás strandja, valamint vízi csúszdái és sporteszközei (mint például a foci-, röplabda- és mini golfpályák) mind-mind hozzájárulnak a kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz. Emellett vannak még különböző játékok és lehetőségek, mint például az  csocsó, jéghoki és asztali tenisz. A horgászati lehetőség is vonzó lehet azok számára, akik a vízparton pihennének. A kemping környékén a Hármas-Körös partján húzódó túraútvonalak lehetőséget nyújtanak kellemes sétákra és túrákra, valamint a vízi élővilág felfedezésére. A kemping szervezett programjai között pedig erdei iskolai programok is szerepelnek, melyeknek szakmai vezetők segítségével lehet részese a vendégek. Összességében a Pájer Kemping ideális hely családoknak, baráti társaságoknak és osztályoknak egyaránt, hogy kikapcsolódjanak és élvezzék a természet nyújtotta lehetőségeket. Akár csak egy hosszú hétvégére is érdemes ide ellátogatni, hogy feltöltődjenek a természet lágy ölén.

 

 

Miért jöjjön hozzánk kempingezni?

A Pájer Kempingbe egyszer mindenképpen érdemes ellátogatni, de ha minden programot szeretne kipróbálni, inkább többször!
Miért hozza el gyermekét hozzánk kempingezni? Ha még soha nem kempingezett, akkor azért, ha pedig már igen, akkor egy alkalom sosem elég! A sátorozás már önmagában is egy egyedülálló élmény, amit ki kell próbálni. Nincs hangulatosabb és viccesebb, mint éjszaka a csillagok alatt hallgatni a tücskök és kabócák ciripelését, friss, tiszta éjszakai levegőt szívni, vagy vidáman körbeülni a tábortüzet.

Nappal tudásukat gyarapíthatják a gyerekek az erdőről és annak lakóiról, később pedig ismerkedhetnek, játszhatnak, fürödhetnek. A kempingezés kiváló alkalom, hogy gyermeke maga mögött hagyja a várost, friss levegőn legyen, barátokat szerezzen, megismerjen egy olyan világot, mely teljesen eltér a megszokott városi élettől.

A Pájer Kemping Önt és családját is várja!