Aktualitások

A gyerekekre kifejezetten jótékony hatást gyakorol a természet. Válasszon minket az erdei iskolához, osztálykiránduláshoz, nyári táborokhoz!


Gyomaendrődön, a Pájer Kempingben prémium apartmanokban pihenheti ki a hétköznapok fáradalmait. A wellness élményekbe nálunk is belekóstolhat.


Erdei iskolák, nyári táborok, iskolai kirándulások – ezek azok a programok, amelyek örökre megmaradnak az emlékezetünkben!


Az osztálykirándulások és nyári táborok egyedülálló lehetőségeket kínálnak a gyerekeknek, hogy barátokat és felejthetetlen élményeket szerezzenek.


A prémium apartmanok saját jacuzzival rendelkeznek a Pájer Kempingben, így a kényelem találkozhat a luxussal és a természet szépségével.


Romantikus, jakuzzis szállásaink nem csak kellemes pihenést garantálnak, de a szerelmet is képesek magasabb szintre emelni!


Jacuzzis szállások Gyomaendrődön, az Ön felfrissüléséért – töltsön el nálunk Ön is egy felejthetetlen hétvégét!


Szeretne olyan helyen üdülni, pihenni, ami valóban a kényelmét szolgálja? Ajánljuk figyelmébe prémium apartmanjainkat, amik kiváló felszereltségűek.


Prémium apartmanjai jacuzzival, Gyomaendrődön, a Pájer Kempingben, ősszel is – töltsön el nálunk egy hosszú hétvégét!


Prémium apartmanjai jacuzzival rendelkező, luxus szálláslehetőséget kínálnak, ahol a kényelem és a stílus egyesül a természet szépségével!