Erdei iskolák, nyári táborok a természet közvetlen közelében

A gyerekekre kifejezetten jótékony hatást gyakorol a természet. Válasszon minket az erdei iskolához, osztálykiránduláshoz, nyári táborokhoz!

Sokan alig várják, hogy valamilyen természetközeli kiránduláson részt vehessenek. A növény és állatvilág, illetve az erdők atmoszférája kifejezetten pozitív hatást gyakorolnak az emberekre. Végre kiszakadhatnak a nyüzsgő városokból, amik komoly stresszt váltanak ki sokakból.

Ha a felnőttekre ilyen hatást gyakorolnak az erdők, bizonyára a gyerekekkel, fiatal tanulókkal sincs másképp, akikre végképp ráfér a csend és nyugalom.

Természetközeli nyári táborok, kirándulások a kiegyensúlyozott fiatalságért

Ha igazán igényes, nyugodt erdei környezetet keres, jó helyen jár. Ideális helyszínt kínálunk a nyári táborokhoz, erdei iskolákhoz, osztálykirándulásokhoz.

Az erdei környezetben sokkal többet tanulhatnak a gyerekek a természetről, élővilágról, mint az iskolában. Tulajdonképpen interaktív oktatáson vehetnek részt, ez pedig sokkal jobban leköti a résztvevőket.

gyerekek átszellemülhetnek ebben a környezetben, így nekik is lehetőségük lesz arra, hogy kicsik lenyugodjanak, és maguk mögött hagyják a stresszt, amit például az elmúlt tanév okozhatott számukra.

A szállásfoglalásért keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!